De Camping is geopend op 12 - 13 - 14 oktober 2018

Geachte gast,

Op een camping verblijven veel mensen op een klein oppervlak. Iedereen heeft zo zijn eigen gewoonten, iets wat een camping zo fascinerend en spannend maakt. Het betekent echter ook dat regels noodzakelijk zijn, zodat de campinggasten elkaar niet tot last zijn. Ons streven is om samen met u een fijn en leuk campingverblijf te realiseren en hopende u dan in de komende jaren weer als gast te mogen begroeten. Hiervoor vragen wij uw medewerking door het reglement en de algemene voorwaarden aandachtig te lezen en te respecteren.

_____

Hieronder volgen onze campingregels:

AANKOMST

Meld uw aankomst bij de receptie. Vermeld naam en thuisadres. Legitimeer u op verzoek. Als er bijzondere voorwaarden van toepassing zijn op uw boeking dient u dit te melden bij aankomst.

1. Nachtrust is van 22.30 uur tot 07.00 uur. Veroorzaak geen overlast voor mede-kampeerders en omwonenden, in welke vorm dan ook.

2. Afval deponeert u in de daarvoor bestemde bakken. Houdt de camping schoon!!!!

3. Het sanitair wordt 2 maal per dag gepoetst door ons. Gebruikt u het sanitair waarvoor het bedoeld is, mede campinggasten willen er ook prettig gebruik van kunnen maken.

4. Vooraf bestelde broodjes en ontbijt dienen de dag ervoor voor 16.00 besteld te worden en kunnen de volgende dag vanaf 08.00 afgehaald worden aan de receptie.

5. Het is verboden om te roken in de beschikbaar gestelde faciliteiten

6. Parkeer uw auto op de daarvoor toegewezen parkeerplaats.

7. De receptie is open van 08.00 tot 10.00 en van 14.00 tot 16.00. Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij onze medewerkers die op de camping aanwezig zijn.

8. Informeer bij de beheerders waar de vuilwater-afvoer is en loos het vuilwater alleen op de aangewezen plaats.

9. Respecteer uw medekampeerders, medewerkers en omwonenden.

10. Bij het constateren van vernielingen op het campingterrein of het naastgelegen park en parkeerplaats zullen wij aangifte doen bij de politie.

11. Bij herhaaldelijke waarschuwingen wanneer dit reglement niet door u wordt nageleefd, zijn de beheerders bevoegd u het verblijf op de camping te weigeren en zult u onmiddellijk de camping moeten verlaten. Eventueel gemaakte schade zal dan op u verhaalt worden.

12. Uitchecken kan op de dag van vertrek tussen 09.00 en 12.00

13. Het verblijf op de camping is op eigen risico.

 

Belangrijke telefoonnummers
Alarmnr: 112
Politie 0900-8844
Huisartsenpost 046-4009925
Beheerder camping
Michael 06-33054225

 


 

Algemene voorwaarden

1. TARIEVEN

De vastgestelde tarieven zijn van toepassing. Zie de informatie op de pagina ‘Tarieven’.

2. VERBLIJF

Volg regels inzake brand, gas, elektrische aansluitingen en andere veiligheidsregels. Volg de informatie en aanwijzingen van het personeel op. Er is uitsluitend kampeeruitrusting van een normaal type en een normale grootte toegestaan. Eigen constructies zoals hekken, terrassen etc. zijn alleen toegestaan na toestemming van het personeel. Graven in hellingen en gras, evenals het aanleggen van vuurplaatsen op het gras of verharde weg is verboden.

3. VERTREK

Tenzij anders aangegeven, dient u de kampeerplaats schoon en opgeruimd te verlaten.

4. AANSPRAKELIJKHEID

De Wiesencamping Sittard Organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan de eigendommen van campinggasten. Schade aan de camping of andere campinggasten wordt afgehandeld volgens de geldende regels.

Problemen en gebreken 

De huurder dient contact op te nemen met de Organisatie van de Wiesencamping Sittard indien er problemen zijn of indien er zaken ontbreken.

 


 

 

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN/CONDITIES

Tarieven

Wiesencamping Sittard behoud zich het recht voor om prijzen te wijzigen in het geval dat de overheidsheffingen gevolgen hebben voor de gevraagde tarieven. Indien deze heffingen veranderen heeft de verhuurder het recht om zijn/haar prijzen aan te passen hetgeen ook van toepassing is op reeds gemaakte boeking.

De huurovereenkomst

Mondelinge, schriftelijke en elektronische boekingen (via het internet in de vorm van e-mail of per (mobiele) telefoon in de vorm van een tekstbericht) zijn bindend.

 

Betalingsvoorwaarden

 

1. Campeerplaats; tenzij anders is overeengekomen dient u 50% van de gehele factuur van uw reservering binnen 10 dagen over te maken op:

NL04 ABNA 0550355790
tnv JM Cremers
o.v.v. Reservering Camping en uw naam.

Na deze betaling is uw reservering definitief. De overige 50% dienen bij aankomst aan de receptie betaald te worden.

 

2. Arrangementen dienen in zijn geheel te worden betaald binnen 10 dagen. Dit kunt u overmaken op:

NL04 ABNA 0550355790
tnv JM Cremers
o.v.v. Reservering Arrangement en uw naam.

Na deze betaling is uw reservering pas definitief.

 

Annuleren

Annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de camping. Wanneer uw reservering definitief is zullen wij, bij annulering, deze (aan)betaling niet retourneren.

U kunt niet pinnen op het campingterrein, dichtstbijzijnde Pin automaat +/- 300 meter.


Facebook